maandag 18 oktober 2010

Love is in the air


Iris is verliefd!
Het vriendje van Iris ook...
Vriendje fietst elke dag 10 km door weer en wind om bij Iris te kunnen zijn
als dat geen echte liefde is....

Hoe oud/jong was jij toen je je eerste grote liefde ontmoette?




9 opmerkingen:

  1. Oh wat geweldig, je eerste liefde is zo speciaal :)
    Mijn eerste liefde was toen ik een jaar of 17 was geloof ik. Toen ik 20 was kwam ik mijn man tegen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste liefde.......ik was net 15.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, wat super joh dat het vriendje er zover fietsen voor over heeft om bij haar te zijn! Pff, mijn eerste liefde... ik was toen 16...
    een geweldige leuke tijd!
    liefs,
    Wanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk voor Iris! Mijn echte grote liefde? Ja dat is toch Gertom hoor...anderen waren gewoon kalverliefdes...en ik was 20 toen ik Gertom ontmoette.

    Fijne avond verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk zeg, vooral dat het vriendje zo ver fietst voor haar.

    Mijn eerste liefde was op mijn 15de.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb toen ik jong was, zeg maar vanaf m'n 12e tot m'n 17e veel vriendjes gehad waarmee het na 1 tot maximaal 3 maanden weer over was, op mijn 18e leerde ik mijn eerste grote liefde kennen, helaas verdween hij uit mijn leven na ruim een jaar, daarna leerde ik mijn ex man kennen, met hem ben ik 7 jaar samen geweest waarvan 5 jaar getrouwd, helaas bleek hij ook geen goeie partij te zijn, jammer dat je daar dan pas achterkomt wanneer je getrouwd bent maar goed en nu ben ik al bijna 3 jaar zeer gelukkig met Peter en ik voel dat dit voor eeuwig is.

    Liefs
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 24 ;)

    nee ff zonder gekheid de eerste keer dat ik serieus verliefd was was ik 14. 2.5 jaar mijn best gedaan maar hij viel nooit voor mij. nadat we elkaar niet meer dagelijks zagen kwam hij zijn huidige vriendin tegen met wie hij nu een kindje heeft. en ik jaren later mijn huidige aanstaande man ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik was voor het eerst echt verliefd toen ik 13 was. Mijn eerste vriendje kreeg ik toen ik bijna 16 was. Maar die verliefdheid was snel over. Daarna nooit meer echt verliefd geweest..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik was 15 toen ik mijn eerste vriendje kreeg....Koen. Super leuk en super spannend vond ik het toen. Het duurde zo'n 2,5 jaar en als hij niet moest verhuizen dan weet ik niet hoe het allemaal was gelopen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Vertel eens...