maandag 13 september 2010

Koude handen


Pfff wat kan een werkochtend lang duren zeg.
Ik moest vandaag werken van 9.00u-13.00u
Nou ja,zou je zeggen toch niet zo lang?
nee dat is waar maar wel als...
-ik niet zeker ben dat er betaald gaat worden(al 2 keer eerder  moest ik achter mijn geld aan)
-er geen warm water was waardoor ik het hele huis met koud water heb moeten doen...bahhh!
Wat een waardeloze ochtend zeg!

Wat zat er bij jou tegen vanmorgen?

14 opmerkingen:

  1. Nouja, waarom is er geen warm water in dat huis? Vooral vervelend dat je zelf achter je salaris aan moet. Gelukkig is de ochtend alweer voorbij.Geniet van je middag en avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hebben ze de energierekening niet betaald of zo? Is er chronisch geldgebrek waarom ze jou ook niet kunnen uitbetalen?
    Wat mij tegenzat vanochtend? Nou, we hebben een erg druk weekend gehad, omdat we de 21ste verjaardag van jongste zoon hebben gevierd. Toen om 06.40 de wekker ging, kostte het me ook heel veel moeite om op te staan. Maar ja, de thuiszorg komt vroeg op maandag, dus ik moest wel.... Toen ik de planten water ging geven, goot ik een beetje te veel water bij een hangplant, waardoor het als een fontein over me heen kletterde.....bah, ik haat dat!!
    Verder ging het wel goed vandaag, dus redelijk dagje gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eummmmm wel vanmorgen zat er nog niets tegen.... heerlijk uitgeslapen, maar vanmiddag voelde ik me helemaal niet lekker, zullen we zwangerschapsklachtjes zijn.... maar inmiddels gaat het weer stukken beter gelukkig....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er zat mij niets tegen, alleen zoals vele maandagen hier, had ik veel vouw en strijkgoed weg te bergen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou, eigenlijk zat me niks tegen vanochtend! Ik was vandaag nog lekker vrij, dus de wekker ging pas om half 9, toen even gesport en toen was de ochtend ook alweer voorbij...
    liefs,
    Wanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje, dat is toch niet handig met koud water!! Hier zat niets tegen, het was alleen wel vermoeiend dat ik weer ben gaan sporten vanavond. Maar ja dat hoort erbij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat raar geen warm water in huis, je zou toch zeggen dat iedereen dat standaard heeft haha.
    De maandag is weer voorbij, op naar de dinsdag die hopelijk wat beter verloopt.

    Liefs
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gelukkig is die maandagochtend voorbij. Wat vervelend dat je achter je salaris aanmoet. En geen warm water, dat is ook niet handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze morgen begon met een bui regen op me kop. Dan wil ik de wijk uitrijden maar is er een verbindingsweg afgesloten. Dus rij ik terug en ga de A20 op: FILE!!! Kom ik eindelijk bij dat zaakie waar ik moest zijn: gesloten!
    Maar verder gaat het goed.

    Groetjes: Peter.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Er is niks vervelenders als achter je geld aan moeten. En dan nog eens werken met koud water. Hebben ze je nu wel betaald?

    Bij mij zat het gesprek met mijn huisarts tegen. Ik wou voor mijn enkel een second opinion in Nijmegen bij de Sint Maartenskliniek. Maar ze hebben daar een beperkte instroom en ik kom er gewoon niet in... EN DAAR BAAL IK VAN.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. bij mij ging alles gesmeerd en mijn idee werd ook hartelijk ontvangen.
    gr diana

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Och er zat niet echt iets tegen behalve dat ik zeiknat thuis kwam met 3 zeik natte honden. Het droop ons de kont uit zullen we maar zeggen. Maar ach zoonlief was ook mee en we hebben ondanks de regen lekker lopen kletsen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ging weg als er geen warm water was, je moet wel je werk normaal uit kunnen voeren en niet eerst een pan water opzetten enz enz...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De file zat tegen vanochtend toen ik eigenlijk mijn lekkere bedje in wilde, maar weet je, het lost ook weer op.. FIjne dag en ik hoop dat je snel beter word..

    BeantwoordenVerwijderen

Vertel eens...